Belevingsplatform
OFFLINE EN
ONLINE IN
BEWEGING

Menig tennisspeler hing de afgelopen decennia het racket aan de wilgen. Meer dan welke sportbond ook zag de KNLTB het ledenaantal teruglopen. De bond pakte de handschoen op en trekt met het nieuwe belevingsplatform tennis.nl ten strijde om tennis weer het elan te geven dat een volkssport verdient.

Image

Nieuw elan voor een volksport

De KNLTB vroeg sportmarketingbureau SportVibes United en RAAK om potentiële sportievelingen te enthousiasmeren, oudgedienden te bewegen om de rackets uit het stof te halen en nieuwe leden vaker naar de baan te trekken. Het antwoord werd het vernieuwde tennis.nl, een belevingsplatform waardoor je zin krijgt in tennis.

Image

Game, set, match!

Doelgroepanalyses, stijlverkenningen, conceptschetsen, rapid app prototyping… We trokken ons volledige creatieve arsenaal uit de kast. Het resultaat? Een rijk, online belevingsplatform, een prikkelende user experience, geïntegreerd door een social strategie, innovatieve tools, streaming video en commerce functies. Je voelt de tennisvibe!

Image

Met dank aan Kiki

Lef en daadkracht resulteerden in een spraakmakend belevingsplatform: gedurfd, out there, doeltreffend en een honorable mention van awards. Game, set en match voor tennis! Oké, met wat hulp van de prestaties van Kiki, maar toch… Wie heeft er zin in een potje? Ga naar www.tennis.nl

Koffie? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!