LEAN & GREEN
THE ROAD
TO ZERO

EMISSION

Lean & Green helpt de logistieke sector om CO₂ uitstoot te reduceren en tegelijkertijd hun winst te verhogen. Zo hebben de Lean & Green leden gezamenlijk al meer dan 40.000.000 wegkilometers bespaard. RAAK RDAM realiseerde een digitaal platform waar leden elkaar helpen met slimme CO₂-reductie programma's en duurzamer vervoer.

Image

MILESTONE:

1 2 3

Meer samenwerking
meer CO2 reductie

Door meer samenwerking in de logistieke sector worden het snelst significante resultaten geboekt op het gebied van CO2-reductie. Het eenvoudig kunnen delen van best-practises en het vinden van goede, relevante partners was dan ook het voornaamste uitgangspunt voor het nieuwe platform. De website is hiermee een waardevolle aanvulling op de innovatieve (offline) netwerkbijeenkomsten van L&G.

Image

MILESTONE:

1 2 3

Erkenning voor
behaalde resultaten

In het Lean & Green-programma volgt een deelnemer een helder stappenplan richting een CO₂-neutrale sector. Leden die deze stappen zetten (en behalen) mogen daar dan ook best trots op zijn. De website vertaald die trots naar een aantal visuele ‘badges’ en privileges die deelnemers kunnen ‘verdienen’ op de website.

Image

MILESTONE:

1 2 3

Freemium content en
waarde-ervaring voor leden

Een deel van de waardevolle content gratis beschikbaar gemaakt. Zo kunnen oriënterende organisaties zien wat Lean & Green hun te bieden heeft voordat ze overgaan tot een lidmaatschap. Leden kunnen inloggen via het Microsoft Dynamics CRM-systeem om toegang te krijgen tot exclusieve best-practises, discussie-topics, video’s en ervaringsdeskundigen binnen het netwerk.

Meer informatie? Ga naar www.lean-green.nl

Koffie? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!